Coeur Psykoterapi

i vindueskarmen hos Coeur Psykoterapi står et mandarin træ og byder dig velkommen

Hvad er hypnose?

Hvad er hypnose?

Angiveligt kender du til hypnose fra underholdningsbranchen? Hypnosens start lægger mere end 200 år tilbage i tiden. Det var oprindeligt læger, der så hypnose som en behandlingsmulighed. I psykologien er det Carl Jung og Simon Freud der er foregangsmænd. Og den dag i dag bruges hypnose som metodisk tilgang i psykologien.

Du er vågen og bevidst i hypnose og kan bevæge dig og snakke under hypnosen, hvis du har behov for det. Med andre ord så mister du ikke din frie vilje og handlekraft, som nogen tror. Hypnose er en tilstand af øget modtagelighed. I hypnosen arbejdes der med kontakt til det ubevidste. Menneskets ubevidste er som en slags computer fyldt med data. Data omhandlende vores erfaringer, følelser og oplevelser. Når du i hypnosen er modtagelig for at følge de altid positive forslag som er til det gode for dig, så er det, du kan opnå forandring i dit liv. Ændre på gamle vaner, mønstre og adfærd som ikke længere er hensigtsmæssige og brugbare for dig.

Skab forandring i dit liv med hypnose

To ting du skal bidrage med i hypnosen, for det bliver en succes:
* Følge forslag
* Du må ikke falde i søvn (det er for dyrt for dig, at sove under hypnosen SMIL)

I hypnoterapi bruges der terapeutiske redskaber til at forstår dybere årsagssammenhæng og forklaringer til mistrivslen og således arbejdes der ikke kun med hypnose som symptombehandling. Det kræver ikke nogen særlige uddannelse at bruge hypnose og derfor kan du ikke være sikker på, at hypnotisøren har terapeutisk eller psykologisk uddannelsesbaggrund.

Hvad er hypnose?

Vil du vide mere, har du mulighed for at få en telefonisk, gratis og uforpligtende forsamtale, hos mig og afklare, om jeg er den rette til at støtte dig i din forandringsproces. Mine priser finder du her.

Jeg tilbyder også hypnose til børn, fra 7 år.

Du kan kontakte mig via min kontaktformular eller på +45 5314 5051.
Kærlig hilsen Mie