Coeur Psykoterapi

Om Mie Sidenius Brøner

Jeg hedder Mie Sidenius Brøner og er certificeret Psykoterapeut MPF & Cand. Soc. Privat er jeg er gift med Claus. Mor til en voksen søn og har giftet mig til fire voksne børn. Sammen har vi fire børnebørn.

Jeg har været medflyttende ægtefælle igennem 8 år med bosættelse i Kina og Frankrig. Oprindeligt er jeg uddannet socialrådgiver med diplom i udsatte børn, unge og familier og har mange års erfaring i arbejdet med forskellige former for misbrugsproblematikker. Senest har jeg arbejdet i et projekt med mennesker med autismediagnose (18-35 år). Derudover har jeg siden 90´erne deltaget i frivilligt arbejde. 

Portrætbillede af Mie Sidenius Brøner
Klinik Coeur Roskilde Online

Uddannelse & kurser

I 2008 blev jeg uddannet oplevelsesorienteret psykoterapeut, fra Psykoterapeutisk Institut og har derudover en kandidatgrad i Socialt Arbejde med speciale i arbejdsrelateret stress.

 • 2022 – Uddannet i EFT-parterapi (2 årig uddannelse) 
 • 2020/2021 – certificeret hypnose/hypnoterapeut
 • 2017/2020 – Jette Simon, emotionsfokuseret parterapi (EFT)
 • 2018/2020 – Steen Rassing, forskellige temadage omhandlende parterapi
 • 2019 – Stressambassadør Stress coach
 • 2019 – Grundkursus og andre kurser i autisme
 • 2019 – Motiverende samtale, modul 1 & 2
 • 2018 – Susan Hart og Marianne Bentzen, neuroaffektiv psykoterapi
 • 2018 – Iværksætter uddannelse
 • 2018 – Robustheds program ved robusthed.dk
 • 2007/2015 Forskellige kurser i tilknytningsteori 

Terapi i praksis

I mit arbejde ser jeg relationen som et bærende element, for ligesom det lille barns natur er at knytte bånd til sin omsorgsperson, kan der knyttes bånd i et nærværende møde. Jeg er optaget af ressourcer og tror på, at et styrket fundament skaber mere balance i den enkeltes liv.

I mine psykoterapeutiske samtaler møder jeg mennesket med empati, nærvær og anerkendelse. Jeg bestræber mig altid på at forstå det, den anden forstår og har stor respekt for levet liv. Med min socialfaglige og terapeutiske profil har jeg mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker.

Håndtering af COVID-19 hos Coeur Psykoterapi

Der er ingen fysisk kontakt så som håndtryk eller kram – vi holder afstand

Jeg lufter godt ud før og efter hver samtale 
Håndtag, stole og toilet rengøres og sprittes af efter hvert besøg
Mulighed for online terapi i stedet for fysisk besøg

Er du ængstelig, kan du berolige dit nervesystem ved at trække vejret roligt og langsomt

Klinik Coeur Roskilde

Coeur Psykoterapi i Roskilde

Coeur henvender sig til par, unge som ældre. Der er gode gratis parkeringsforhold. Der er cirka 10 minutter til fods til Roskilde station og få minutters gang til det nærmeste busstoppested.

Skal jeg ringe til dig?

Kunde udtalelser

Kontakt mig i dag og hør om muligheden for at jeg kan hjælpe dig med samtaleterapi.
Ring på tlf: +45 5314 5051 eller email: terapi@coeur.dk

På bordet med den hvide dug står en kop friskbrygget kaffe.

Individuel psykoterapi

I løbet af et levet liv oplever vi fleste mennesker, at livet spænder ben. 

Psykoterapi er alt fra personlig udvikling, eksistentiel oplevelse af meningsløshed, til ønske om, at få styrket sit selvværd, selvbillede, samt ståsted i livet. Og for dig, som er tynget af en hemmelighed du aldrig har delt med et andet menneske.

Et par holder hånd

Parterapi

Længsel efter mere nærhed og kærlighed er noget vi fleste kender til.
I en travl hverdag fyldt med job, børn, daglige gøremål og familieliv, kan det være svært at finde tid til hinanden. Manglende overskud kan sætte parforholdet på prøve og gøre kommunikationen vanskelig. Måden vi taler til hinanden på kan blive skurken i forholdet.

online terapi

Online terapi

At mødes til Online-Terapi er noget der for alvor har vundet indpas med Corona pandemien. For mange er det rart at kunne sidde i sine egne trygge rammer. Måske sidder du rundt om hjørnet og har vanskeligt ved at være længe væk fra børn, orker ikke transport eller måske er du i et andet land? Uanset hvor i verden du befinder dig er online terapi måske lige noget for dig?