Coeur Psykoterapi

PARTERAPI I ROSKILDE

Længsel efter mere nærhed og kærlighed i parforholdet ?

Jeg tilbyder parterapi I trygge rammer,
Hvor I bliver klogere på de mønstre som hindrer kærligheden i at trives og vanskeliggør den gode kontakt. Jeg hjælper jer med at genfinde hinanden.

Et par holder hånd

Få hjælp til jeres parforhold

Det er ikke kun naboen der har problemer i parforholdet

Rigtig mange har samlivsproblemer og kæmper med fastlåste konflikter og dårlig kommunikation, som gør det meget vanskeligt at forstå hinandens ståsted. Skuffelser i parforholdet og længsel efter mere nærhed og kærlighed er noget, vi fleste kender til.
Problemer i parforholdet rammer både unge, midaldrende og ældre, og mange søger hjælp via samtaleterapi. Altså der er ikke noget galt med dig og din partner, fordi I søger hjælp.

Jeg har mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker. Jeg arbejder ud fra emotionsfokuseret parterapi (EFT), hvis gode effekt er underbygget af forskning.

Som parterapeut er jeg en slags oversætter. Det der er springfarligt at tale om derhjemme bliver muligt at italesætte i rummet, til mig.

Parterapeut i Roskilde

Kontakt mig i dag og hør om muligheden for at jeg kan hjælpe jer med at genfinde hinanden. Ring på tlf: +45 5314 5051 eller email: terapi@coeur.dk

Kunde udtalelser

Portrætbillede af Mie Sidenius Brøner

Parterapeut
Mie Sidenius Brøner

MPF-Psykoterapeut & Cand. Soc.

Som parterapeut er jeg en slags oversætter. Jeg tror på det gode i mennesker, og derfor kommer I ikke til at opleve, at jeg tager parti. Jeg er overbevist om, at I begge har gode grunde til at agere som I gør. I samtaleterapien sætter jeg mig selv til rådighed for jer, og jeg tror på, at vi sammen kan skabe et bedre, tryggere og mere tillidsfuldt fundament i jeres parforhold.

Det der er springfarligt at tale om derhjemme bliver muligt at italesætte i rummet, til mig. I trygge rammer bliver I klogere på de mønstre som hindrer kærligheden i at trives og vanskeliggør den gode kontakt.

Kontakt mig på telefon +45 5314 5051 eller email: terapi@coeur.dk, hvis du vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig og din partner.

Med Parterapi kan I finde ind til hinanden igen

Måske oplever I ikke decideret krise i jeres parforhold, men længes efter:

 • at genfinde tillid og tryghed i forholdet?
 • mere kærlighed i parforholdet?
 • en hverdag der ikke kun er fyldt med gøremål af job, indkøb, madlavning, tøjvask og familieliv?
 • mere samhørighed, intimitet, nærhed og sex?
 •  at få en større indsigt i hinanden og hvad der ligger til grund for jeres konflikter?
 •  at bryde jeres negative mønstre?
 • et mirakel til at bringe et nærmest dødt parforhold til live igen?
I samtaleterapien sætter jeg mig selv til rådighed for jer, og jeg tror på, at vi sammen kan skabe et bedre, tryggere og mere tillidsfuldt fundament i jeres parforhold.

Med parterapi får du en unik indsigt i din partners indre liv, ståsted og bevæggrunde for handlinger.

Måske er I:

 • en sammenbragt familie, med dine, mine og vores børn?
 • Expat – udstationeret grundet den enes arbejde i udlandet – læs mere hvad jeg tilbyder i online terapi
 • kærester, gift, overvejer om I skal flytte sammen eller skilles?
 • begyndt at Google skuffelser i parforholdet, parforhold i krise eller dødt parforhold?
 • et par hvor den ene part er neurotypisk (NT) og den anden part har en diagnose indenfor autisme spektrum forstyrrelse (ASF)

I trygge rammer bliver I klogere på de mønstre som hindrer kærligheden i at trives og vanskeliggør den gode kontakt.

Ring til mig i dag for en uforpligtende samtale og hør, hvad jeg kan tilbyde af forløb.

Jeg hjælper parforhold i krise. Jeg arbejder for kærlighed

Når vi ikke prioriterer hinanden, risikerer vi at miste den gode kontakt og den tætte samhørighed. I værste fald kan det medvirke til, at vi glider fra hinanden og ender med at opleve os fremmede i hinandens selskab.

Når jeg møder nye par, bliver jeg ofte spurgt, kan du hjælpe os? Parterapi er et samspil mellem jer og mig. Selvom jeg nogle gange får lyst til at drysse tryllestøv, så er sandheden jeg er ikke mirakelmager, men tror på kærligheden.

Ligesom det lille barn har brug for at knytte bånd, føle tryghed og tillid til sin omsorgsperson, skaber jeg et trygt og sikkert rum, hvor det svære der er imellem jer kan deles. Forhåbentligt kan I igen genvinde troen og tilliden på en måde, hvor kontakten og intimiteten styrkes mellem jer. Jeg har mere end 20 års erfaring iarbejdet med mennesker. Metodisk arbejder jeg ud fra emotionsfokuseret parterapi (EFT), hvis gode effekt er underbygget af forskning.

Psykoterapi klinikken Coeur i Roskilde

Coeur Psykoterapi i Roskilde

Coeur henvender sig til par, unge som ældre. Der er gode gratis parkeringsforhold. Der er cirka 10 minutter til fods til Roskilde station og få minutters gang til det nærmeste busstoppested.

Skal jeg ringe til dig?