Coeur Psykoterapi

HYPNO OG PSYKOTERAPI I ROSKILDE

Bryd gamle vaner og mønstre - skab forandring med hypnoterapi

Hypnose er en blid og nænsom måde at få terapi på, når du ønsker at skabe forandring i dit liv. 

Hjernen er doven og ønsker ikke forandring. Vaner er indgroet, og mange ting gør vi uden at tænke nærmere over det. Helt automatisk. I hypnosen arbejdes med at skabe nye forbindelser i hjernen, så du opnår bevidst opmærksomhed på dine mønstre og vaner. 

Når du vælger hypnoterapi hos mig, møder du en terapeut som gør sig umage med at forstå det, som du forstår. Jeg er optaget af at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, med plads til at være med det som er. 

En klient siger; “Det er fantastisk at få skræddersyet terapi, alle mennesker burde have en Mie.”

Styrk kærligheden til dig selv gennem hypnoterapi - hypnose

Dyb forandring kræver nærvær, åbenhed, accept!

Portrætbillede af Mie Sidenius Brøner
Jeg hedder Mie og har mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker. Terapeutisk arbejder jeg ud fra en eksistentiel og emotionsfokuseret (EFT) tilgang, hvis gode effekt er understøttet af forskning. I hypnoterapi har jeg udviklet mit eget forløb til at styrke relationen til dig selv - dit selvværd. Herunder egenomsorg og et mere kærligt og ikke dømmende blik på dig selv.

Ønsker du forandring eller at forstå dig selv bedre?

Mie Sidenius Brøner, hypno - psykoterapeut MPF & Cand. Soc.

Så er hypnoterapi måske lige noget for dig?

Hypnoterapi er et gammelt psykologisk redskab. Her tages kontakt til det underbevidste, som på en måde er menneskets egen harddisk, hvor erfaringer, følelser og oplevelser er lagret. Det er ud fra det, vi skaber vaner og mønstre i vores liv. Vaner bliver automatik og nogle af dem er ikke længere hensigtsmæssige, hvilket vi kan arbejde med i hypnosen.

Det tager mellem 30 og 60 dage, at ændre en vane. I hypnoterapien øger vi opmærksomheden på at tage gode valg som skaber nye vaner og mønstre i dit liv. Hjernen er doven og fortrækker at gå de gamle veje. Det kræver venlig vedholdenhed og gentagelser at skabe nye veje i hjernen. Du kan sammenligne det med at vænne et barn af med uhensigtsmæssig adfærd. Det er sjældent nok at sige det 1, 2, 3…. gange. Du gentager dig selv igen og igen. Derfor er min anbefaling også at tage et forløb på minimum tre gange. Du kan arbejde med de fleste problematikker i hypnose.

Hypnoterapi er sammensat af samtale og hypnose. I samtalen undersøger vi sammen de dybereliggende årsager til dit problem. Ud fra samtalen sammensættes nogle sætninger/ord som passer lige præcis til dig, så dele af hypnosen bliver skræddersyet og unik for dig.

Mange er lidt urolige for selve hypnosedelen og bliver behageligt overrasket over den ro og afslappethed, den bringer med sig. I hypnose er du kontaktbar, du har kontrol over dig selv og mulighed for at bevæge dig og tale. Hypnose er som at falde i staver. 

Hos mig bliver du mødt med empati, nærvær og en tillid til, at du med støtte kan finde de nødvendige ressourcer til at skabe et mere harmonisk, venligt og meningsfuldt liv med frihed til at vælge det gode og nærende for dig.

Ring til mig på +45 5314 5051 eller book en intro samtale og afklar, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

 

Jeg tilbyder et særligt hypnoterapuetisk forløb, som styrker dit selvværd med venlig opmærksomhed og kærlig selvomsorg.

Jeg har skabt dette forløb til dig, som ønsker at få det bedre med dig selv!

Igennem de mange hypnoterapeutiske forløb, som jeg har haft, har jeg erfaret, at de dybereliggende årsager ofte handler om lav selvfølelse. Oplevelse af ikke at være god nok, mindreværd, som den jeg er. 

Rigtig mange mennesker bøvler med forholdet til sig selv. Har en indre kritisk stemme, som er meget hård, nedladende og uvenlig. 

Jeg tror på, at det gode liv starter med, at vi synes om og trives med det menneske vi er. Når vi giver lys, nærvær og venlig opmærksomhed til os selv, giver det også næring til vores omgivelser og dermed mere trivsel.

Jeg har skræddersyet et hypnoterapeutisk forløb til dig, som gerne vil havde det bedre i dig selv. Til dig der bøvler med (en eller flere af følgende);

 • manglende tro på dig selv
 • taler nedsættende til dig selv
 • går på kompromis med egene behov
 • at være en pleaser
 • forkerthedsfølelse
 • trøstespiser
 • mangler overskud 
 • oplevelse af utilstrækkelighed
 • at finde glæde
 • psykosomatiske lidelser såsom angst, stress, depression
 • at få kæresteforhold til at holde
 • problemer i dine nærmeste relationer
 • identitetsproblematikker – svært ved at finde dit ståsted i livet
 • kærlighed
 • skammer dig

 Måske er du god til at få det meste til at hænge sammen og gør dig umage med, at ingen opdager, at du bruge det meste af dine vågne timer på at lade som om, at din indre tilstand og tristhed ikke eksisterer, i håb om at den forsvinder af sig selv? 

Jeg arbejder for mere venlig selvforståelse. For kærligheden!

Mistrivsel har stor indvirkning på dit levede liv – fysisk, psykisk, mentalt og socialt.

I trygge rammer bliver du klogere på dine vaner og mønstre, som hindrer dig i at leve dit liv i balance. Jeg har mere end 20 års erfaring i arbejdet med mennesker. Hos mig bliver du mødt med empati, nærvær og tillid til, at du med støtte kan finde de nødvendige ressourser til at være dig. For du er god nok, som det menneske du er!
Forløbet henvender sig til dig der ønsker mere;
 • styrket selvværd/selvtillid
 • lys og lethed
 • kærlighed
 • selvomsorg
 • venlighed
 • indre ro og velvære
 • kærlige relationer – også til dig selv
 • tillid, tryghed og sikkerhed i dig selv – finde hjem
 • glæde 
 • energi
 • tilstede i livet. Nu og her

Det kræver opmærksomhed at indarbejde nye vaner. 

Derfor er det væsentligt du prioriter tid. Mellem vores aftaler vil der, i det omfang det passer for dig, være fordybelsesprocesser i form af;

 • dagbog
 • refleksioner 
 • opmærksomhedsøvelser
 • skriveøvelser

Alt sammen med fokus på at støtte dig i din nye venlige proces din væren.

 I forløbet er du ikke alene. Du kan altid række ud til mig undervejs og jeg er aldrig længere væk end en sms kan nå mig. Det betyder du ikke behøver vente til næste aftale. Vi kan tage små justeringer undervejs over telefonen.

Ring til mig i dag for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde.

Kunde udtalelser

Klinik Coeur Roskilde

Coeur Psykoterapi i Roskilde

Coeur henvender sig til par, unge som ældre. Der er gode gratis parkeringsforhold. Der er cirka 10 minutter til fods til Roskilde station og få minutters gang til det nærmeste busstoppested. Se rutevejledning her
Skal jeg ringe til dig?

I hypnoterapien kan du være den, du er.

Jeg lægger stor vægt på at møde dig med anerkendelse og respekt samt skabe et rum, hvor der er plads til dine tanker og følelser. Dit frirum.

Et rum hvor du har mulighed for at dele dine inderste tanker, som du (måske) synes, er alt for svære at dele med nogen, du kender. I vores løbende terapi sessions kan du være den, du er. Her behøver du hverken at præstere eller leve op til andres eller egne forventninger. Her kan du have det fuldstændigt, som du har det. Du kan tale. Tie. Græde. Eller være vred. Du bestemmer.
Kontakt mig i dag og hør hvordan jeg kan hjælpe dig.

Terapi. Walk and talk gåterapi i Roskilde

Walk & Talk terapi

For nogle er gå terapi en rar måde at have samtaler med en psykoterapeut på. Walk & Talk terapi opleves mere uformelt, og den friske luft og mindre øjenkontakt kan medvirke til mere afslappethed i terapien. Dertil har naturen sin helt egen fantastiske vitaminindsprøjtning, som med sin farvepalet og højt til loftet medvirker til ro, refleksion og tænksomhed.

Et par holder hånd

Parterapi

Længsel efter mere nærhed og kærlighed er noget vi fleste kender til.
I en travl hverdag fyldt med job, børn, daglige gøremål og familieliv, kan det være svært at finde tid til hinanden. Manglende overskud kan sætte parforholdet på prøve og gøre kommunikationen vanskelig. Måden vi taler til hinanden på kan blive skurken i forholdet.

online terapi

Online terapi

At mødes til Online-Terapi er noget der for alvor har vundet indpas med Corona pandemien. For mange er det rart at sidde i sine egne trygge rammer. Måske sidder du rundt om hjørnet og har vanskeligt ved at være længe væk fra børn, orker ikke transport eller måske sidder du i et andet land? Uanset hvor i verden du befinder dig er online terapi måske lige noget for dig?

Walk & Talk terapi

Mie Sidenius Brøner, Psykoterapeut MPF & Cand. Soc.

Naturen er den rene medicin. Derfor har jeg tilrettelagt en smuk rute med start fra Roskilde Domkirke (ved Roskilde gymnasium), hvor vi går ud mod naturskønt område.

Turen er omkring 4 kilometer, og vi går i cirka én time og slutter igen ved Domkirken. 

Overvejer du om psykoterapi eller Walk & Talk terapi er noget for dig, er du velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med mig. Og fornemme om jeg er den rette psykoterapeut til at støtte dig i din proces. Kontakt mig på telefon +45 5314 5051 eller på email, hvis du vil høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig.

portræt billede af Mie Sidenius Brøner