Coeur Psykoterapi

Nye betalingsbetingelser

Den 1. oktober 2023 ændrer MobilePay deres gebyrer for erhvervsdrivende. I stedet for at betale et lille beløb pr. transaktion plus en mindre månedlig abonnementspris, hæves gebyret til mere end det 10 dobbelte pr. transaktion. Dette har stor betydning for en lille enkeltmandsvirksomhed som min. Derfor ser jeg mig desværre nødsaget til at ændre mine betalingsbetingelser.Det betyder, du pr. 1. oktober 2023, har tre følgende betalingsmuligheder

  • Bankoverførsel, så beløbet står på min konto inden vores samtale (jeg sender dig en faktura nogle dage forinden)
  • Straks overføring i klinikken (tjek selv med din bank om dette er muligt samt gebyr)
  • Du betaler som nu, efter vores samtale  MobilePays gebyr tillægges din betaling  som et administrationsgebyr på 10 kroner for en times samtale, 15 kroner for halvanden time og 1% af beløbet for klippekort.

Jeg beklager meget, at dette er nødvendigt og håber på din forståelse.
Kærlig hilsen Mie