Coeur Psykoterapi

Parforhold i krise hjælper parterapi

Er dit parforhold i krise?

Hjælper parterapi ?

Det er så yndigt at følges ad synger vi lystigt i kirken til bryllupsfest. Hjælper parterapi? For mange par er det vanskeligt midt i det travle liv og dagligdagens trummerum af nødvendige gøremål at fornemme den yndighed, vi synger om. Det meste af tiden fyldes med hverdagens logistik, som levner trange kår til samhørighed, intimitet, nærhed, fælleskab og kærlighed. Alt det vi sagde ja tak til. Engang. Hvad stiller vi egentligt op, når vi ikke længere kan genkende det parforhold, som er blevet vores?

Vi kommer alle, til tider, til at havne i negative mønstre sammen med vores partner. Det er helt almindeligt. Vanskelighederne opstår, når vi fjerner os fra hinanden, og den gode kontakt ikke længere er let. I parforholdet viser vi også de sider af os selv, som vi (helst) ikke viser til andre. Vores partner er nemlig ekspert (sådan kan det opleves) i at trykke på trigger knappen. Altså den knap som kan sidestilles med den røde klud som blafrer foran tyren.

Og så er balladen i gang med beskyldninger, som du gør altid, eller også gør du aldrig. Vi spænder ben. Mister kontakten og fjerner os fra hinanden. I oplever måske, at jeres parforhold er i krise? Og spørger måske jer selv; hjælper parterapi?

I parterapi er I ikke alene. Her er en tredje part – parterapeuten. Fra min stol er hverken du eller din partner skurken. Det er det negative mønster mellem jer. I trygge rammer stiller vi sammen skarpt på det mønster, som I havner i. Deri bliver det tydeligere for dig selv og din partner, hvad der er i spil.

Samtalerne og forståelsen for hinanden kan bringe jer fra utryghed til tryghed. Fra reaktiv kontakt til mere nærhed, intimitet og kærlighed i jeres forhold. Og forhåbentligt genskabe en meningsfuld kærlighedsrelation. Et parforhold med kærlighed.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig.
Jeg arbejder for kærlighed.
Kærlig hilsen Mie

Klik her hvis du vil læse mere om parterapi

Besøg min Facebook side her