Coeur Psykoterapi

Coeur psykoterapi ønsker glædelig jul til alle børn.

Glædelig jul til alle børn

Glædelig jul til alle børn

December måned er en af de lykkeligste måneder for de fleste børn. Desværre ikke for alle. Jeg ønsker om en glædelig jul til alle børn.

Adventsgaver. Pakkeleg. Juleknas. Juleoplevelser. Juletræ. Julemad. Julegaver. Alt hvad der klinger på jul bringer særlig december glæder i mange hjem.

Ikke alle glæder sig til jul. I Danmark er der mere end 12.000 børnefamilier, som har brug for julehjælp. Blot indenfor de sidste 10 år er behovet tidoblet, hos Røde Kors. Dette år med Corona har for nogle familier gjort situationen værre.

Det sætter sit præg på børn der vokser op i familier, uden mange midler. Juletiden kan for nogen give en oplevelse af at stå udenfor fælleskabet, alene og skamfuld. Der er børn i Danmark, som føler sig pinlige over, at de ikke kan fortælle deres kammerater om store og mange julegaver.

Det gør indtryk på mig, at nogle børn føler sig alene, skamfulde og udenfor fællesskabet.

Julens budskab er kærlighed. Ikke blot til de nærmeste. Også til den næste. vi ikke kende. Derfor har jeg i 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 stået i front som indsamler for Røde Kors. Jeg har ikke gjort det alene. Rigtig mange gode mennesker i min omgangskreds har år efter år støttet op om indsamlingen. Tusind tak for hvert et bidrag.

I år har Røde Kors brug for at samle ind til julekurve, så de kan hjælpe mere end 12.000 udsatte børnefamilier. Børn skal ikke føle sig udenfor. Jeg vil gerne bidrage til at juleglæden kommer til alle børn. Klik på linket her, hvis du vil være med i min indsamling.

I min praksis arbejder jeg ikke direkte med børn, men jeg tror på at forældre der trives smitter og giver glade børn. Hvilket også har en stor betydning i forhold til parterapi.

Glædelig december dag og glædelig jul til alle børn.
Kærlige julehilsner Mie